SliderJouInnerQueen

Start Divers
Drie weken online werken aan Diversiteit en inclusie binnen jouw bedrijf 
Start 16 mei 2022 

Deze training geef ik op verzoek in company en/of offline. Neem Contact met mij op. 

Jij hebt de opdracht gekregen om een plan te maken voor meer diversiteit en inclusie binnen het bedrijf/organisatie. Enthousiast begin je te lezen, want er is veel te vinden op internet. Maar al snel weet je het niet meer: "Waar begin je?" In deze korte,  intensieve online training maak jij samen met mij een plan, dat helemaal op jouw situatie is afgestemd. 

Aan het eind van deze training heb je een plan en de juiste argumenten om directie en management mee te krijgen in jouw plan. 
Daarmee geef ik direct een belangrijke tip weg: "Zorg voor commitment op alle lagen van het bedrijf, maar vooral van de top"


Je krijgt 3 x een mail in je inbox met een korte inleiding, je krijgt 3 keer een Live Zoom sessie waar je alles kunt vragen en je gedachtes en gevoelens over kwetsbare onderwerpen kunt delen. Ik creëer een veilige sfeer. 

Dit zegt Marjolein

Aanrader deze training! Omdat het je aan het denken zet en je in een veilige setting met elkaar van gedachten kunt wisselen, nieuwe inzichten opdoen en 'weten' wat je eigen rol is en kan zijn rond dit thema. Ik ben heel blij dat ik die gedaan heb...

- Culturele verschillen
- Weerstand intern en extern (je klanten)
- Organisatie cultuur
- Vooroordelen
- Commitment
- Waarom wil je het?

Al deze aspecten spelen in meer of mindere mate een rol bij het divers en inclusief maken van een bedrijf. Omdat er zoveel aspecten van belang zijn, kun je heel gemakkelijk de draad kwijt raken en dan de moed opgeven.

Daarbij kun je ook nog last krijgen van je eigen gedachtes en gevoelens. 
"Mag ik hier wel iets over zeggen?"
"Ik ben bang dat ik mij onbewust toch racistisch uitlaat"
"Hoe doe ik dat in mijn eenmansbedrijf?"

In deze online training is er aandacht voor alle aspecten, vragen en twijfels. In de Zoom sessies bespreken we jouw uitwerking van de opdrachten en kun je alle vragen, twijfels en gevoelens kwijt. Je kunt niet werken aan diversiteit en inclusie zonder ook naar je eigen stuk hierin te kijken en ja dat kan heel pijnlijk zijn. 
Deze online training is in een kleine groep. Werk je liever 1 op 1 kijk dan hier

De vraag is altijd waar begin ik?
Waar jij start is heel afhankelijk van het bedrijf en van jouw doelen.  
Daarom starten we met de module "Waarom diversiteit".  
Een traject om meer diversiteit en inclusie binnen je bedrijf te krijgen is in diepste een cultuurtraject. Want het gaat over hoe open, respectvol en flexibel is de cultuur van het bedrijf. In de tweede module staan we dan ook stil bij cultuur en hoe je die gemakkelijk in beeld krijgt. 

Theorie is maar theorie ik ben heel erg van de praktijk en ben ook goed in het vertalen van de theorie naar de praktijk. In de derde module komt jouw praktijk uitgebreid aanbod. Ik geef je praktische tips en kijk kritisch mee naar jouw eerste opzet van jouw plan. 

 

button ja ik doe graag mee

 

Dus

Wat je nodig hebt is een goed stappenplan.
En bij ieder situatie hoort een andere eerste stap.
Met welke stap jij begint is heel afhankelijk van 3 basis aspecten.

Hoe ziet de organisatie er nu uit?  
Het waarom en wat is er al aan gedaan?
In hoeverre ben jij bereid om naar je eigen stuk te kijken?

De training

In mijn training geef ik je de tools om vanuit onderzoek een logisch actieplan te maken. Je ontvangt theorie over o.a.

Het waarom
Culturele aspecten
De praktijk

De opdrachten zijn gericht op bewustwording van je eigen positie, denkbeelden en gevoelens over het onderwerp. Ook op het in kaart brengen van de organisatie cultuur en een strategie ontwikkelen, krijgt aandacht. Met praktische voorbeelden over communicatie, leidinggeven enzovoort.  DE meerwaarde ligt in de live sessies waar in een veilige omgeving je alles kwijt kan, daarnaast heb je recht op een half uur 1 op 1 met mij Zoomcal. 

Praktische informatie

We starten op 16 mei
De zoom calls zijn op 
19 mei om 10:00 uur
26 mei om 10:00 uur 
2 juni om 10:00 uur 

Wat krijg je:

- elke week theorie in je mailbox
- elke week een opdracht in je mailbox
- elke week een Zoomcall
- je wordt lid van de besloten LinkedIngroep

 

Persoonlijk

Omdat je alle opdrachten met mij en de andere deelnemers deelt en je van mij altijd persoonlijk of in de groep feedback krijgt, is dit een programma met persoonlijke groei. Ook kun je altijd alle vragen stellen in de groep, via de mail of tijdens de Zoom. 

Je deelt de gemaakte opdrachten in de groep of je mailt ze naar mij. Hoe je het ook doet je krijgt altijd feedback van mij.

Investering

Deze training heeft een waarde van € 2000,00. Maar omdat ik graag alle bedrijven in de wereld diverser en inclusiever maak, breng ik dat niet in rekening. Deze training moet laagdrempelig zijn. Ik sta ook open voor betalen in termijnen, neem dan Contact met mij op. 

Jouw investering is  €297 ex BTW 21% € 62,37

Inclusief BTW 21%  € 359,37 

Deze training geef ik ook op verzoek in company en offline. Neem Contact met mij op. 

Voor de dapperen die meedoen, want ja gemakkelijk is het niet, heb ik een leuke bonus.
Een extra 1 op 1 Zoom sessie, waarin jij jouw vragen kan stellen en de puntjes op de i kan zetten 3 maanden na de training. 

button ja ik doe graag mee

Na aanmelding ontvang je de factuur en de gegevens om in te loggen voor de Zoomcalls.

Dit zegt Esther: 
Als ondernemer is inclusie en diversiteit een van mijn belangrijkste waarden. Maar om dat ook echt in praktijk te brengen kan een uitdaging zijn, net als ‘er over praten’. Daarom ben ik zo dankbaar voor Glenny Sijlbing’s programma. Geen theoretische kost, maar communicatie is wat inzicht brengt. Letterlijk aan de online keukentafel hebben we gesprekken die zo ontzettend verhelderend zijn. Inzicht na inzicht bij alle deelnemers. Over onze eigen (voor)oordelen, over wat we beter of anders kunnen doen en in mijn geval ook diepe inzichten in mijn eigen Indische cultuur en mindset.

Glenny bezit het vermogen om ruimte te scheppen waarin geen vraag of opmerking als ‘gek of raar’ wordt bestempeld. Er is geen opgestoken ‘dat is fout’ vinger. Het brengt een diverse groep mensen werkelijk samen, het is veilig en helend voor iedereen.

Of je nou ondernemer bent en een meer diverse klantenkring of team wilt, of dat je beter wilt leren communiceren met je collega’s, Glenny’s program is the place to be.

Esther de Charon de Saint Germain
Self-love advocate en business and branding strategist
ESTHER